Peuterleerplek Schuitje Varen van JongLeren

Basisschool het Lichtbaken werkt samen met Peuterleerplek Schuitje Varen van JongLeren.

De Peuterleerplek werkt met het voorschoolprogramma ‘Uk & Puk’. Met deze methode wordt uw kind stap voor stap voorbereid op de kleuterklas. De Peuterleerplek is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar.

 

De Peuterleerplekken van JongLeren
JongLeren is dé organisatie in Den Haag waar peuters spelend leren en zich zo ontwikkelen.

Bij JongLeren kunnen peuters ontdekken en ervaren in een vertrouwde en veilige omgeving, waar ruimte is voor fantasie en creativiteit. We kijken goed naar ieder kind.  We kijken wat uw kind nodig heeft en hoe uw kind zich ontwikkelt. Maar we leren kinderen ook om in een groep te zijn en samen te spelen en te werken. Zo helpen we de kinderen om zich goed te ontwikkelen. We zorgen ervoor dat kinderen zelfstandig worden en ook kunnen samenwerken. Dat is belangrijk voor hun toekomst.

 

Wat kost de Peuterleerplek?
Dat is voor iedereen anders. Het hangt af van uw persoonlijke situatie. Als u een Ooievaarspas heeft, is de Peuterleerplek gratis. Op onze website www.jonglerendenhaag.nl  kunt u onder ‘wat kost het’ eenvoudig zelf berekenen wat de Peuterleerplek voor u kost.

 

Meer informatie?

Voor informatie over o.a. de openingstijden van Peuterleerplek Schuitje Varen, neem dan een kijkje op https://www.jonglerendenhaag.nl/peuterleerplekken/peuterleerplek-schuitje-varen/


Samenspel
Als uw kind tussen de 2 en 2,5 jaar is, kunt u samen met uw kind naar een Samenspelgroep. Iedere week kunt u samen met uw kind komen spelen. Het is niet alleen een gezellige ochtend, maar het is ook leerzaam. Onze leidsters laten u zien hoe u al spelend de ontwikkeling van uw kind kunt stimuleren. Ook leert u andere ouders en kinderen kennen. Samenspel is een gratis activiteit. Voor meer informatie en aanmelding kunt u een e-mail sturen naar e.kooiman@jonglerendenhaag.nl of l.vanderbor@jonglerendenhaag.nl .

 

VVE Thuis
Vooral de eerste levensjaren zijn belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Wat u thuis met uw kind doet, en hoe u speelt en praat met uw kind, heeft veel invloed op de ontwikkeling. Om u te helpen met activiteiten die goed zijn voor de ontwikkeling van uw kind, hebben we VVE Thuis. VVE betekent Voor- en Vroegschoolse Educatie.

 

 

Wilt u meer informatie over JongLeren?
Neem een kijkje op de algemene website www.jonglerendenhaag.nl