Opvoedsteunpunt Loosduinen

 

 

 

 

 

Hallo, mijn naam is Anne van der Grinten en ik ben Pedagogisch Adviseur van het Opvoedsteunpunt in Loosduinen. Ik werk al geruime tijd met ouders en kinderen en het blijft voor mij nog steeds de allerleukste baan die er is! Naast individuele contacten met ouders (soms ook samen met de kinderen), geef ik verschillende trainingen en kan ik op vraag informatiebijeenkomsten organiseren over uiteenlopende onderwerpen. (b.v. positief opvoeden, mediawijsheid etc..) 

Hieronder in het kort wat informatie over het Opvoedsteunpunt:   Het opvoeden van kinderen is leuk, maar soms ook best lastig. Het kan vragen, twijfels en zorgen oproepen. “Doe ik het wel goed als ouder”, “is er misschien iets met mijn kind aan de hand”? 

Het helpt vaak al als je er met een deskundige over kan praten. Samen dingen op een rijtje zetten en een antwoord of oplossing vinden. Dat kan bij het Opvoedsteunpunt. Je kunt daar terecht voor informatie, advies en ondersteuning en als het nodig is krijg je hulp bij een doorverwijzing. 

Opvoedsteunpunt in het kort: 

- Afspraken in het CJG, wijkcentrum of andere locaties in de wijk 

Voor ouders met kinderen in alle leeftijden 

Het gesprek kan ook thuis plaatsvinden 

Gratis 

Geen wachtlijst 

Geen dossier 

Gegevens pedagogisch adviseur: 

Anne van der Grinten 

E-mail: anne.vandergrinten@denhaag.nl / tel: 06-33319306