De Wijkagent

Ik ben Hans den Dulk, wijkagent verbonden aan het politiebureau Loosduinen. Naast wijkagent, onder andere van de wijk Waldeck, ben ik ook schoolwijkagent van het Maris Bohemen en het Dalton Den Haag.
In mijn werkzaamheden heb ik het “speerpunt” jeugd en heb daarom ook een goede samenwerking met onder andere de jeugd- en kinderwerkers van Buurthuis De Geest. Ik kom al jaren op basisschool het Lichtbaken. Ik heb met de school, de directie en de docenten, goed contact en een goede samenwerking, uiteraard daarbij met inachtneming van de geldende privacyregels.

 

Ik vind basisschool het Lichtbaken een open en warme school waar ik graag kom. Mijn aanwezigheid op school wil niet altijd zeggen dat er iets aan de hand is, maar vaak het zoeken van contact met elkaar. Ik heb graag contact met de leerlingen en vind het contact met de leerlingen erg belangrijk. Ik wil dat de kinderen, zonder angst te hebben voor de politie, altijd het idee hebben dat zij naar mij toe kunnen komen met hun vragen en/of zorgen, maar zeker ook voor een praatje. Ook het contact met de ouders vind ik hierin belangrijk.

 

Mocht u mij op of in de buurt van de school zien, spreek mij gerust aan. Of anders kunt u mij altijd mailen: hans.den.dulk@politie.nl.