Even Bijpraten   nr. 6  20-02-2019

Het Project is gisteren afgerond. Het was een heel leuk project. Dankzij de medewerking van ouders die heel enthousiast over hun vak vertelden is dit project een groot succes geworden. Er is een ambulance op school geweest, er is een tandenpoets les gegeven, er is verteld over de apotheek. Door het Rode Kruis is er een EHBO-pleisterplak les gegeven. De zus van juf Laura is komen vertellen over darmen, hersenen en zenuwen. Er zijn lessen gegeven over voeding door studenten van het HBO. In de groepen 7 en 8 heeft iemand verteld over orgaandonatie, en in groep 8 heeft iemand verteld over dementie. De ouderraad heeft gezorgd voor gezonde hapjes op de laatste middag. Wij danken iedereen voor hun hulp en enthousiasme tijdens dit project. De kinderen en leerkrachten vonden het erg leuk en leerzaam.

Meesters- en juffenfeest

Thema “liefde” gekozen door de leerlingenraad. Het was een heel geslaagde ochtend. En wat zijn de juffen en de meesters verwend. De ouderraad heeft ook hier weer hard aan meegewerkt. Versiering in de school en genoeg lekkers voor de kinderen. Namens het “jarige” team bedanken wij iedereen voor de hulp, de leuke cadeaus en de gezelligheid.

Ouderenquête

Vergeet u niet uw enquêteformulier in te leveren. Dit kan nog tot en met aanstaande vrijdag 15.15 uur!

Kleuters

Wij merken dat veel kleuters laat binnenkomen in de ochtend. Kleuters moeten ook om 08.30 uur binnen zijn. Ouders mogen dan nog wel wat langer bij hun kind(eren) in de groep blijven. Is uw kind later dan 08.30 uur binnen dan noteren wij dit.

Schoolwinkel

Op vrijdag 22 maart om 15.15 uur gaat onze schoolwinkel weer open. De kleutergroepen maken dit keer  leuke spulletjes om te verkopen. Samen met groep 8 gaan zij de verkoop doen.

U komt toch ook!

Reservekleding

Voor onze jongere leerlingen zijn wij op zoek naar broeken, onderbroeken en sokken. Wanneer zij een “ongelukje” hebben op school is het fijn als er reservekleding op school is. Heeft u dus te kleine kleding of kleding die u niet meer gebruikt dan maakt u ons hier heel blij mee. U kunt het inleveren bij de kleuterjuffen. Zij bewaren dit voor de groepen op een centrale plek.

Gevonden Voorwerpen

In de hal bij de hoofdingang liggen nog steeds veel gevonden voorwerpen. Wij bewaren dit nog tot aanstaande vrijdag, daarna gaat het weg. Kijkt u even of er iets van uw kind(eren) bij is?

ADO Den Haag- sc Heerenveen, zaterdag 9 maart 2019

De leerlingen van het Lichtbaken zijn uitgenodigd om een wedstrijd van ADO Den Haag bij te wonen. Het gaat om de wedstrijd ADO Den Haag- sc Heerenveen op zaterdag 9 maart om 19:45 in het Cars Jeans Stadion. De opzet van de actie is als volgt:

ADO Den Haag wil alle kinderen van onze school de kans geven om deze wedstrijd GRATIS in het stadion te beleven. Zij ontvangen een voucher die ze kunnen verzilveren waarna ze verzekerd zijn van een plekje in het stadion. De begeleiders/ouders kunnen een regulier kaartje kopen om mee te gaan en de wedstrijd bij te wonen.

Het werkt als volgt:

- Alle kinderen ontvangen een voucher met een unieke code die online tot een gratis kinderkaart kan worden verzilverd.

- Ouders, broertjes én zusjes kunnen dan ook direct optioneel een kaartje bijbestellen.

- Iedereen kan op eigen gelegenheid naar het stadion gaan.

Mascotte Storky zal woensdag 6 maart bij ons op school langskomen om de vouchers uit te delen.

Aanstaande vrijdag om 15.15 uur start de voorjaarsvakantie.

Namens het team van het Lichtbaken wensen wij u en de kinderen een hele fijne vakantie.

Onze deuren gaan op maandag 4 maart om 08.20 uur weer open.